China Display glass box body die-casting Manufacturer and Supplier | Yaorong

Display glass box body die-casting

Pondok Description:

1. OEM and ODM parts range Auto parts, electronic parts, furniture parts, home appliance, and other industrial uses. 2. Process: Casting, Machining, Assembly and Surface treatment according to customers We are a factory which is professional on die casting, both die casting molds and die casting parts. Welcome to visit our company, you will believe that our products and service are competitive and trust! To find more, welcome to contact us.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. OEM na ODM bagian dibasajankeun Otomatis bagian, bagian éléktronik, patempatan jati, Perkakas imah, sarta kagunaan industri lianna.
    2. Prosés: Casting, Machining, Majelis jeung perlakuan Surface nurutkeun konsumén

    Kami pabrik nu profésional dina casting paeh, duanana maot casting molds tur maot casting bagian.

    Wilujeng sumping di buka parusahaan urang, anjeun bakal yakin yén produk jeung layanan kami téh kalapa jeung amanah!

    Pikeun manggihan deui, ngabagéakeun ngahubungan kami.

    Éléktroforésis maot Casting

    Éléktroforésis maot Casting


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!