TENTANG KAMI

Kami diadegkeun dina 2003 ku Ibu kadaptar ti 5 juta. Jinglun, anu aslina ngaran parusahaan, nyertakeun hiji aréa 10, 000 méter pasagi di Shenzhen. departemén produksi urang anu diwangun ku desain kapang jeung rancang departemen, maot-casting departemen, departemén mesin, injectiondepartment, departemén lukisan jeung departemén assembly of semi-rengse tur rengse mingpin fixtures pencahyaan. Dina urutan tumuwuh bisnis urang jeung nyadiakeun layanan hadé pikeun konsumén urang, Urang dibeuli mangrupa harta industri di Taishan, Guangdong di 2016 sarta dipindahkeun dinya. Samentara éta, urang boga ngaran anyar nu Guangdong Yaorong Téhnologi Co., Ltd. Ayeuna sagala departemén produksi geus hijrah ka sipat anyar.

wartos

produk panganyarna

WhatsApp Online Chat!