BABAGAN AWAKE DHEWE

Kita padha didegaké taun 2003 kanthi ibukutha kedhaftar saka 5 yuta. Jinglun, jeneng asli perusahaan, kalebu area 10, 000 meter ing Shenzhen. departemen produksi kita kalebu desain jamur lan Pabrik departemen, mati-casting departemen, departemen mesin, injectiondepartment, departemen lukisan lan departemen pasamuwan koma-rampung lan rampung mimpin Jadwal cahya. Supaya tuwuh bisnis kita lan nyedhiyani layanan sing luwih apik kanggo kita pelanggan, We dituku industri properti ing Taishan, Guangdong ing 2016 lan pindhah ana. Kangge, kita duwe jeneng anyar kang Guangdong Yaorong Technology Co., Ltd. Saiki kabeh departemen produksi wis migrasi menyang sifat anyar.

NEWS

PRODUCT anyar

Tampilan Online Chat!