China Lamp radiator die-casting Manufacturer and Supplier | Yaorong

Lamp radiator die-casting

Pondok Description:

Kami produsén of Aluminium maot casting Produk, Séng maot casting Bagian. Simkuring boga sorangan Mesin maot Casting urang jeung Mesin CNC pikeun Aluminium na Séng produk bahan alloy. Ku kituna, kami profésional kalayan Aluminium sejen tur Séng Galunggung maot casting pembuatan. Kami sanggup mendesain sarta ngahasilkeun maot Casting Tooling, sarta kami boga CNC kana mesin sésa papanggih sarat Anjeun. Urang ogé nyadiakeun konsumén urang ku solusi OEM luar biasa papanggih rupa-rupa sarat. Simkuring yakin urang ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kami produsén of Aluminium maot Casting Produk, Séng maot matak ing Parts. We have our own Die Casting Machines and CNC Machines for Aluminum and Zinc alloy material product. So, we are professional with other Aluminum and Zinc Alloy Die Casting making. We are capable to design and produce the Die Casting Tooling, and we have CNC to machine the parts to meet your requirement.

    Urang ogé nyadiakeun konsumén urang ku solusi OEM luar biasa papanggih rupa-rupa sarat. Simkuring yakin kualitas produk urang jeung harga bakal tiasa

    Ngalegaan kakuatan kalapa anjeun dina pasar Anjeun.

    Kaunggulan kami:
    1. OEM / ODM
    2. Luhur Precision
    3. High Quality
    4. kalapa Harga
    5. Pangiriman on waktos
    6. Alus Service Palanggan

    Produk Pintonan:

     

    Sandblasting maot Casting

     

    Sandblasting maot Casting


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!