China Audio die-casting Manufacturer and Supplier | Yaorong

Audio die-casting

Pondok Description:

Prosés: 1. Ngaran Produk: OEM aluminium maot casting bagian 2. Bahan: Sadaya rupa Aluminium & Aluminium Galunggung 3. Diménsi: Numutkeun gambar atawa sampel 4. prosés: teken → kapang → maot casting → Deburring → CNC Machining → Polishing → Surface Treatment → Quality Inspection → paking 5. Aplikasi: The bagian casting paeh anu loba dipaké di sagala rupa industri kayaning bagian otomatis, lightings, jati, alat-alat komunikasi éléktronik. Naha Pilih Us? 1. Simkuring téh produsén langsung boga ye ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prosés:
    1. Ngaran Produk: OEM aluminium maot casting bagian
    2. Bahan: Sadaya rupa Aluminium & Aluminium Galunggung
    3. Diménsi: Numutkeun gambar atawa sampel
    4. prosés: teken → kapang → maot casting → Deburring → CNC Machining → Polishing → Surface Treatment → Quality Inspection → paking
    5. Aplikasi: The bagian casting paeh anu loba dipaké di sagala rupa industri kayaning bagian otomatis, lightings,
    jati, alat-alat komunikasi éléktronik.

    Naha Pilih Us?
    1. Simkuring téh produsén langsung geus taun pangalaman dina aluminium maot casting kalawan harga sapotong pisan low.
    2. Sadaya rupa perlakuan permukaan nu sadia: polishing, séng plating, plating nikel, bubuk palapis, e-palapis, palapis dip, palapis fosfat, anodizing, lukisan, jeung sajabana
    3. Urang bisa nyadiakeun fabrikasi, gambar jero, machining, las , sarta assembly.
    4. Nyadiakeun sampel jeung dimensi penting jeung laporan inspeksi Nyieun husus, sertifikasi bahan ka customer pikeun validasi sarta verifikasi
    5. Urang nawiskeun solusi unik kana produk Anjeun kalawan harga nu lumrah, kualitas alus, sarta jasa pangalusna.

    Sandblasting maot Casting

    Sandblasting maot Casting


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk

      WhatsApp Online Chat!