China Pinup die-castings Manufacturer and Supplier | Yaorong

Pinup die-castings

Pondok Description:

Product Description : Material: titanium alloy Material grade: Gr(1/2/3/4/5) Advantages: PhD design team, professional and experienced production team cooperating with Harbin institute of technology, competitive price and professional technical support Features: precision design, professional investment casting technology, thermo stability,  high strength, nontoxic and odorless, healthy metal Surface treatment: mirror polishing anodic oxidation Color:  titanium original color or...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk :

    bahan: titanium alloy
    kelas bahan: Gr (1/2/3/4/5)
    kaunggulan: Tim desain PhD, profésional sarta tim produksi ngalaman cooperating kalawan Harbin institut teknologi, harga kalapa jeung rojongan teknis profésional
    Fitur: Desain precision, profésional téhnologi casting investasi, stabilitas thermo, kakuatan tinggi, nontoxic tur euweuh bauan, logam cageur
    perlakuan beungeut: eunteung polishing oksidasi anodic
    warna:  titanium warna aslina atawa ngaropéa

    Layanan kami:
    1. Free & desain komponén paeh casting rupa teken
    2. Advanced mesin & unggulan tim rékayasa
    3.One-gaul Processing: molding, maot-casting, Machining, pagawean, bungkusan.
    4. ketat kualitas Control System.?
    5. bagean casting kuantitas precision Leutik mesen ditarima.
    6. toleransi pisan kedap pikeun bagian precision casting.
    7. technics Profesional sarta pangalaman euyeub.
    8. rinci bungkusan salaku klien diperlukeun.
    9. OEM & ODM bagian precision casting aya.
    10.Owned precision casting bagian polishing na plating workshop.
    11. QC System: 100% inspeksi on dimensi kritis saméméh kiriman.

    dioksidasi casting paeh

    dioksidasi casting paeh


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!