Tentang Kami

BUBUKA ringkes
_MG_0515
Guangdong Yaorong Téhnologi Co., Ltd. specializes di ngarancang, Nyaluyukeun, ngahasilkeun jeung ngolah sagala jinis alloy aluminium maot-casting molds, alloy séng maot-casting molds, molds lastic, alloy aluminium maot-casting bagian, alloy séng maot-casting bagian , patempatan palastik; Componentsand réngsé produk tina lampu jalan LED, bay tinggi, floodlights, lampu torowongan, fixtures cahaya industri commercialand lianna.
Kami diadegkeun dina 2003 ku Ibu kadaptar ti 5 juta. Jinglun, anu aslina ngaran parusahaan, nyertakeun hiji aréa 10, 000 méter pasagi di Shenzhen. departemén produksi urang anu diwangun ku desain kapang jeung rancang departemen, maot-casting departemen, departemén mesin, injectiondepartment, departemén lukisan jeung departemén assembly of semi-rengse tur rengse mingpin fixtures pencahyaan. Dina urutan tumuwuh bisnis urang jeung nyadiakeun layanan hadé pikeun konsumén urang. Urang dibeuli mangrupa harta industri di Taishan, Guangdong di 2016 sarta dipindahkeun dinya. Samentara éta, urang boga ngaran anyar nu Guangdong Yaorong Téhnologi Co., Ltd. Ayeuna sagala departemén produksi geus hijrah ka sipat anyar.
pabrik Témbongkeun
_MG_0525
_MG_0576
garis produksi anyar kami anu dilengkepan: Taiwan VTR séng alloy maot-casting mesin salah 88T na salah 160T, Taiwan VTR alloy aluminium maot-casting mesin dua 280Ts, salah 400T, dua 650Ts, dua 800Ts na salah 1000T, Opat Yizumi suntik mesin molding 60T na 120T, dalapan mesin CNC, 10 mesin panggilingan, salah tinggi-speedCNC ukiran sarta panggilingan mesin, dua mesin grinding, tilu motong mesin kawat, tilu mesin sparking, tujuh pangeboran sarta mesin ngetok, sarta salah sahiji jalur nyemprot.
Pikeun ayeuna mah, garis produk urang kaasup tapi teu ngawatesan kana industri handap: cahaya outdoor LED, LED cahaya indoor, cahaya ledakan-buktina, cahaya bentang, LED tampilan, produk komunikasi, alat-alat transportasi, produk kaamanan, hadwér katut plastik, éléktronika, listrik panerapan, mesin, electromechanical, motor, instrumentation, mandi, mobil, alat-alat olah raga, panyambungna, jati, ngonci, gear fishing, Toys, jeung produk ngaropéa lianna.
Nalika kapang anu ngaleuwihan bentang hirup nu dirancang, urang tiasa nyalin inti sarta méré layanan pangropéa haratis.
SEVICE
Lamun hoyong terang kumaha bisa urang pigawé pikeun anjeun mangga ngahubungan kami kalawan spésifikasi proyék anjeun sarta kami bakal meunang deui ka anjeun cara di luhur profésional gancang. Perlu diinget sakabeh staf nu geus di dieu pikeun ngawula ka anjeun.
Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami


WhatsApp Online Chat!