China Lamp radiator die-casting Manufacturer and Supplier | Yaorong

Lamp radiator die-casting

Short Description:

We are ing Produsèn saka aluminium Die Casting Product, Seng Die Casting Parts. We kudu dhewe Mesin Die Casting kita lan Mesin CNC kanggo Aluminium lan Seng produk materi alloy. Dadi, kita profesional karo Aluminium liyane lan Seng campuran Die Casting nggawe. Kita saged ngrancang lan gawé Die Casting Tooling, lan kita duwe CNC kanggo mesin bagean ketemu requirement. Kita uga nyediakake kita pelanggan karo solusi OEM apik banget kanggo ketemu macem-macem syarat. Kita pracaya kita ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    We are ing Produsèn saka aluminium Die Casting Product, Seng Die Cast ing Parts. We kudu dhewe Mesin Die Casting kita lan Mesin CNC kanggo Aluminium lan Seng produk materi alloy. Dadi, kita profesional karo Aluminium liyane lan Seng campuran Die Casting nggawe. Kita saged ngrancang lan gawé Die Casting Tooling, lan kita duwe CNC kanggo mesin bagean ketemu requirement.

    Kita uga nyediakake kita pelanggan karo solusi OEM apik banget kanggo ketemu macem-macem syarat. Kita pracaya kualitas produk kita lan rega bakal bisa kanggo

    Nggedhekake daya competitive ing pasar.

    Kaluwihan kita:
    1. OEM / ODM
    2. High Precision
    3. High Quality
    4. Competitive Price
    5. Delivery ing wektu
    6. banget Customer Service

    Products Tampilan:

     

    Sandblasting Die Casting

     

    Sandblasting Die Casting


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!