China Four wheels retainer die-castings Manufacturer and Supplier | Yaorong

Four wheels retainer die-castings

Short Description:

Product Description : Material  Stainless Steel, Brass, Aluminum, Steel, Carbon Steel, Copper & etc Precision Processing Drilling, Milling, CNC turning, Grinding, Wire cutting, EDM & etc Dimension As per customers’ request Surface treatment Anodize; polishing; zinc/nickel/chrome/gold plating, sand blasting,   Phosphate coating & etc Tolerance ±0.01mm ~± 0.05mm/can also be customized Part Color Silver, Red, Blue, Gold, Oliver, Black, White & etc Quality con...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Description:

    Material  Steel, Kuningan, Aluminium, Steel, Karbon Steel, Tembaga & etc
    Precision Processing Drilling, Milling, CNC nolèh, Grinding, Wire nglereni, EDM & etc
    ukuran Minangka saben request pelanggan '
    perawatan lumahing Anodize; polishing; seng / nikel / Chrome / plating emas, wedhi blasting, nutupi Phosphate & etc
    toleransi ± 0.01mm ~ ± 0.05mm / uga bisa selaras
    Part Warna Silver, Red, Blue, Gold, Oliver, Black, Putih & etc
    kontrol kualitas pengawasan 100% sadurunge pangiriman
    samples ditrima
    output produksi 100.000 bêsik / sasi
    sawetara Productin  saka 1-2000mm karo toleransi ± 0.01mm
    pengalaman 7 taun layanan OEM profesional
    kemampuan Kanggo berkembang atusan anyar bagean tahunan.
     Packaging  kothak karton, kayu-kayuan cilik / miturut klien
     wektu pangiriman 45 dina ajeg / Adhedhasar jumlahe supaya
    Shipping Miturut segara, dening online, dening DHL, UPS, TNT & etc.
     Term saka Pembayaran  T / T. L / C utawa request pelanggan

    Apa milih kita:
    We are a profesional Produsèn saka produk logam, bisa kanggo nyedhiyani macem-macem produk logam lan bagéan, sing digawé saka stainless steel, Al, baja entheng, etc.
    Kaluwihan lan Service
    1. Size, bahan, lan liya-liyane kabeh ing syarat lan bisa diganti.
    2. Price beda-beda gumantung ing materi, dimensi, pakaryan Rampung lan pembayaran beda.
    3. Kita Produsèn langsung ing sheet karya logam karo pengalaman saka 10 taun.
    4. A macem-macem format gambar: Pro / E, SolidWorks, Cimatron, AutoCAD lan ing.
    5. desain produksi Detailed bakal digawe miturut informasi sing ana.

    dados casting die

    dados casting die


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!