Babagan awake dhewe

PURWAKA Brief
_MG_0515
Guangdong Yaorong Technology Co., Ltd. spesialisasi ing ngrancang, ngganti, prodhuksi lan proses kabeh jinis aluminium mati-casting cetakan, alloy seng mati-casting cetakan, cetakan lastic, aluminium mati-casting bagean, alloy seng mati-casting bagean , bagean plastik; Componentsand rampung produk lampu werna LED, teluk dhuwur, limpah, lampu trowongan, Jadwal cahya industri commercialand liyane.
Kita padha didegaké taun 2003 kanthi ibukutha kedhaftar saka 5 yuta. Jinglun, jeneng asli perusahaan, kalebu area 10, 000 meter ing Shenzhen. departemen produksi kita kalebu desain jamur lan Pabrik departemen, mati-casting departemen, departemen mesin, injectiondepartment, departemen lukisan lan departemen pasamuwan koma-rampung lan rampung mimpin Jadwal cahya. Supaya tuwuh bisnis kita lan nyedhiyani layanan sing luwih apik kanggo kita pelanggan. We dituku industri properti ing Taishan, Guangdong ing 2016 lan pindhah ana. Kangge, kita duwe jeneng anyar kang Guangdong Yaorong Technology Co., Ltd. Saiki kabeh departemen produksi wis migrasi menyang sifat anyar.
PABRIK VIEW
_MG_0525
_MG_0576
baris produksi anyar kita wis dilengkapi karo: Taiwan VTR seng alloy mati-casting mesin siji 88T lan siji 160T, Taiwan VTR aluminium mati-casting mesin loro 280Ts, siji 400T, loro 650Ts, loro 800Ts lan siji 1000T, Four Yizumi injeksi mesin ngecor 60T lan 120T, wolung mesin CNC, 10 mesin panggilingan, siji dhuwur-speedCNC engraving lan panggilingan mesin, loro mesin grinding, telung nglereni mesin kabel, mesin telu miwiti perkawis, pitu ngebur lan mesin nutul, lan siji line uyuh.
Kanggo saiki, garis produk kita kalebu nanging ora matesi kanggo industri ing ngisor iki: ruangan cahya LED, LED lampu njero ruangan, cahya bledosan-bukti, cahya malang, LED tampilan, produk komunikasi, peralatan transportasi, produk keamanan, hardware lan plastik, electronics, electrical Perkakas, mesin, electromechanical, motor, instrumen, jedhing, mobil, peralatan olahraga, konektor, Furnitur, kunci, pindah fishing, Toys, lan produk selaras liyane.
Nalika jamur ngluwihi jengkal gesang dirancang, kita bisa nyalin inti lan nyedhiyani layanan pangopènan FREE daya.
SEVICE
Yen arep ngerti apa kita bisa nindakake sing hubungi kita karo specifications project lan kita bakal njaluk maneh ing proses profesional cepet. Mangga elinga kabeh Staff wis kene kanggo ngawula sampeyan.
Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita


Tampilan Online Chat!